top of page
Image by Lassi

Haluamme luoda asiakkailemme palvelua, joka helpottaa juhlien järjestämistä ja pienentää niistä aiheutuvaa stressiä

VesikioskiCatering Joensuussa

VesikioskiCatering on äiti-tytär tehokaksikon omistama pitopalveluyritys. Tykkäämme tehdä kaiken täysillä ja isosti, joten olemme erittäin innoissamme, mikäli saamme mahdollisuuden suunnitella tarjottavat juuri sinun tilaisuuteesi. Meiltä saat sekä perinteiset tarjottavat, että unkarilaisuudella höystetyt erikoisuudet.

 

Monen vuoden ravintola-alan kokemuksella voimme taata sinulle maistuvat herkut elämäsi ikimuistoisimpia päiviä varten. VesikioskiCatering on Joensuussa sijaitsevan Vesikioski kesäkahvilan pitopalvelutoiminta. Ostettuamme vuonna 2019 keväällä Vesikioskin liiketoiminnan, haaveilimme jo heti sen laajentamisesta ympärivuotiseksi toiminnaksi. Idea on kypsynyt pitkään ja covid-19 on pitkittänyt sen toteuttamista. Syksyllä 2022 saimme Noljakan toimipisteen keittiömme valmiiksi ja näin ollen VesikioskiCatering oli valmis lanseerattavaksi.

 

Haluamme luoda asiakkailemme palvelua, joka helpottaa juhlien järjestämistä ja pienentää niistä aiheutuvaa stressiä, tarjoamalla kokonaisvaltaista konseptia. Verkkokaupastamme voit tilata helposti täytekakut, voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset leivonnaiset. Isommista tarjottavista keskustelemme mielellämme lisää, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

bottom of page